Maastojuoksut Hakkarissa su 25.4., ma 3.5. ja ma 10.5. / ilmoittautuminen ja muut ohjeet

Kevään aikana juostaan kolmet omat maastojuoksun viikkokisat!

Kahden vuoden tauon jälkeen kevään maastojuoksut jatkuvat Hakkarissa. LeKi Yleisurheilu on saanut kisojen järjestämisluvat ja kisat käydään alkuperäisen suunnitelman mukaan su 25.4(klo 13), ma 3.5. (klo 18) ja ma 10.5. (klo 18). Viimeinen kilpailu on samalla Lempäälän kunnan maastomestaruuskilpailu. Kilpailuissa ei ole osallistumismaksua, eikä osallistumiseen vaadita yu-lisenssiä.

HUOM! Kilpailuihin voivat osallistua LeKi Yleisurheilun urheilukoululaiset, seuran jäsenet/edustajat sekä muita Lempäälän urheiluseuroja edustavat. Muiden seurojen edustajilta osallistuminen ei valitettavasti ole kilpailujärjestämiseen vaadittavan tartuntatautisuunnitelman mukaisesti mahdollista.  

KESÄN URHEILUKOULURYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN!

LeKi Yleisurheilun 2-15 -vuotiaiden kesän urheilukouluryhmissä koetaan vauhdikasta menoa, yhdessäoloa ja onnistumisen elämyksiä!
 
Ilmoittautuminen yleisurheiluleikkikouluun kesä 2020

HUOM! AIKUINEN-LAPSI (2-4 V) JA KELTAINEN (6-7 V) RYHMÄ OVAT TÄYNNÄ, voit ilmoittautua jonoon odottamaan vapautuvaa paikkaa (valitse kohdassa Ilmoittautuminen ryhmään).

Klaara Leponiemi hopeaa, Emma Ranta viides SM-maantiejuoksuissa!

Kilpailukauden alku ulkoradoilla oli LeKi Yleisurheilun osalta menestyksekäs. Pyhtäällä juostiin 17.4. SM-maantiejuoksut ja LeKin kaksi naisedustajaa suoriutuivat loistokkaasti!

SM-maantiejuoksut Pyhtäällä 17.4.2021

Ulkokauden SM-kisakausi alkaa lauantaina Pyhtäällä SM-maantiejuoksuilla. Kilpailut järjestetään Pyhtään Yrityksen ja Orimattilan Jymyn yhteistyönä. LeKi Yleisurheilusta mukana on tällä kertaa kaksi urheilijaa; Emma Ranta kisaa N19-sarjan 10 km ja Klaara Leponiemi naisten puolimaratonin. 

LeKi Yleisurheilu toivottaa urheilijoille kauden avaukseen tsemppiä, onnea ja menestystä!

Kesän urheilukoulun ilmoittautuminen aukeaa torstaina 15.4.!

LeKi Yleisurheilu järjestää kesällä urheilukoulua kaikenikäisille harrastajille! 
 
Uutena tänä kesänä on aikuisten matalan kynnyksen yu-koulu samaan aikaan lasten ryhmien kanssa! Tarkemmat ryhmäkohtaiset tiedot, ohjelmat, kausimaksut jne. julkaistaan viikolla 15. 

NOPEUSTESTIT TÄNÄÄN 1.4. KLO 16 ALKAEN HAKKARIN KENTÄLLÄ!

Kevät on ollut koronarajoitusten aikaa, mutta ulkona on mahdollista ohjeistusten mukaisesti urheilla. LeKi Yleisurheilu käärikin tuulipuvun takin hihat ja järjestää tänään torstaina 1.4. klo 16 alkaen Hakkarin urheilukentällä kaikille avoimet nopeustestit!

Tule LeKi Yleisurheilulle kesätöihin somereportteriksi!

OP Tampere tarjoaa jälleen kesäduunin 50 nuorelle paikallisissa yhdistyksissä.

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa Osuuspankki lahjoittaa yhdistyksille tuen nuoren palkkausta varten ja yhdistys työllistää nuoren kahdeksi viikoksi. 15-17 -vuotiaat nuoret voivat nyt hakea kiinnostavia kesäduuneja 18.4.2021 asti.

Hämeen piirin hallihuipentuma ja Tampere Junior Indoor Games peruttu

Toisena vuonna peräkkäin Hämeen piirin perinteinen sisulisäikäisten (9-15v) hallihuipentuma on peruttu koronaepidemian ja siihen liittyvien suositusten johdosta. Myös Tampere Junior Indoor Games (TJIG) kisat peruuntuvat.

Urheilukoulut jatkuvat 17.3.-25.4. välisenä aikana ulkona

Koronarajoitukset jatkuvat Pirkanmaalla. Päivitetyn ohjeistuksen mukaan kuntien sisäliikuntatilat ovat, lukuunottamatta alle 12-vuotiaiden harrastustoimintaa, kiinni ja harrastustoiminta on tauolla nyt 30.4. saakka. Oheisessa linkissä Lempäälän kunnan suositukset ja ohjeet.
 
Urheilukoulu jatkuu vielä yhden extraviikon, ja 17.3.-25.4. välisenä aikana kaikkien urheilukoulun ryhmien harjoitukset ovat ulkotiloissa Lempoisten koulun piha-alueelle. Ulkoliikuntavarustus siis jatkossa kaikille mukaan!

Julkaise syötteitä