Lempäälän hyppykarnevaalit

LeKi Yleisurheilun edustajien harjoitusmahdollisuudet ja -paikat koronarajoitusten aikana

Yhteenveto nuorisovalmennus- ja valmennusryhmien urheilijoiden harjoittelumahdollisuuksista ja -paikoista koronarajoitusten ja -ohjeistusten aikana. Tilannetta päivitetään koko ajan ja Pirkanmaan alueen osalta rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi 1.3. saakka.

HLU:n lasten urheilun webinaarisarja saa jatkoa keväällä

HLU:n järjestämä lasten urheilun webinaarisarja jatkuu. Ensimmäisten luentojen palautteiden perusteella keväälle on valittu kolme uutta aihetta. Webinaarien sisältö on suunnattu 6-12-vuotiaiden urheilevien lasten vanhemmille ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Webinaarit ovat maksuttomia, mutta niihin tulee ilmoittautua.

Urheilukoulu jatkuu rajoitusten ja ohjeistusten puitteissa 15.3. saakka

Urheilukoulun kausi jatkuu maanantaina 11.1.2021 alkaen Lempoisten koulun liikuntatiloissa. Ryhmät kokoontuvat seuraavasti: 
 
Ma klo 17-18 Vihreät ja Keltaiset (ma-ryhmä)
Ma klo 18-19.30 Siniset ja Punaiset
Ke klo 17-18 Keltaiset (ke-ryhmä)
Ke klo 18-19.30 Oranssit
To klo 17-18.30 Siniset
To klo 18.30-20 Punaiset

Nuorten SM-hallit; Aleksi Kivelä tripla- ja Santtu Heikkinen tuplamestari!

Pirkkahallissa 26.-28.2. kisatut nuorten SM-hallit oli LeKi Yleisurheilun osalta huippumenestys. M19 ja M22 keski- ja kestomatkojen jokainen mestaruus tuli Lempäälään. Viiden Suomen mestaruuden lisäksi tuli yksi hopea ja yksi pronssi, joten mitalimäärä oli yhteensä seitsemän.

LeKi-ennakko; Nuorten SM-hallit Tampereella 26.-28.2.

Yleisurheilun nuorten SM-hallit kisataan 26.-28.2. Pirkkahallissa. Lempäälän Kisa Yleisurheilun edustajia on kilpailutapahtumissa mukana yhteensä 11.

Santtu Heikkinen ja Matias Mustonen SM-hallien pronssimitalistit!

Jyväskylän SM-hallit saatiin vietyä läpi turvallisesti ja onnistuneesti. LeKi Yleisurheilun edustajat olivat näkyvästi esillä niin kilpailutapahtumissa kuin palkintojenjaosssakin.

LeKi-ennakko; SM-hallit Jyväskylä 20.-21.2.2021

Yleisurheilun SM-hallit ovat tulevana viikonloppuna Jyväskylässä. Lempäälän Kisa Yleisurheilun edustajia on kilpailutapahtumissa mukana yhteensä neljä.

Santtu Heikkinen juoksi 19-sarjan 800m Suomen ennätyksen 1.51,54!

Yleisurheilun hallikausi jatkuu kovien tulosten merkeissä. Viikonlopun kisatapahtumissa ja kovissa tuloksissa isossa roolissa olivat myös LeKi Yleisurheilun edustajat.

Santtu Heikkinen jatkoi rajua menoa 800m kutsukilpailussa lauantaina Liikuntamyllyssä Helsingissä. Kova loppukiri toi koko kisan voiton ajalla 1.51,54. Tulos on paitsi oma ja seuraennätys (M19, M22 ja M) niin myös 19-sarjan Suomen ennätys! Edellinen SE-tulos (Niklas Rehula 1.51,88) oli peräti 37 vuoden takaa vuodelta 1984.

Seuraennätyksiä Pirkkahallissa; Pinja Lehtinen 536 pituutta ja Matias Mustonen 213 korkeutta!

Yleisurheilun hallikausi on alkanut tulosmielessä erittäin hyvin. Myös LeKi Yleisurheilun edustajat ovat mukana ennätystalkoissa viikonloppuna.

Matias Mustonen hyppäsi ennätyksensä 213 ja oli toinen Pirkkahallin lauantain korkeuskisassa. Saman sijoituksen nappasi pituudessa Pinja Lehtinen ennätyksellään 536. Matiaksen tulos on yleisen sarjan ja Pinjan N22 sekä yleisen sarjan LeKi Yleisurheilun halliennätys.   

Julkaise syötteitä