Kisailmoittautuminen ja maksaminen kaudella 2021

Seura hoitaa ilmoittautumiset maksuineen pm-, aluemestaruus- ja SM-kisoihin sekä seuraotteluihin ja viesteihin.

Muut ilmoittautumiset ja maksamiset jokainen huolehtii itse www.kilpailukalenteri.fi. Lisenssi on oltava maksettuna ennen kuin ilmoittautuminen on mahdollista. Jos asia on unohtunut, maksa lisenssisi pikaisesti www.yleisurheilu.fi -> Seurat -> Yleisurheilulisenssit.

Ilmoittautuminen pm-, aluemestaruus ja SM-kisoihin 2021

Valmennusryhmän urheilijoiden ilmoittautumiset pm-, aluemestaruus ja sm-kisoihin hoitaa keskitetysti seuran toiminnanjohtaja Timo Reunanen (timo.reunanen@lekiyu.net tai 044 4166535. Urheilijat tai urheilijoiden vanhemmat/valmentajat huolehtikaa ilmoittautumiset ajoissa, niin saadaan mahdollisesti koordinoitua hiukan myös kyytejä samalla kun nähdään kuinka paljon urheilijoita mukana. Ilmoittautumiset näihin kilpailuihin VIIMEISTÄÄN päivää ennen virallisen ilmoittautumisajan umpeutumista valmennusvastaavalle TAI suoraan kilpailukalenteri.fi -palvelun kautta, josta jaosto poimii Lekin osanottajat maksettavaksi.

Matkakuluja voit laskuttaa matkustussäännön mukaisesti, matkustussääntöohje ja matkalaskupohja löytyvät http://lekiyu.net/home/node/1520