Ennakkokatsaus; SM-maastot Vöyrissä 7.-8.5.2016

Ulkoratakauden toiset SM-kisat yleisurheilussa edessä ja vuorossa SM-maastot Vöyrissä pohjanmaalla 8.5. LeKi Yleiurheilusta mukana tällä kertaa yhdeksän edustajaa.

Nuorimpien 15v sarjassa on sairastelujen jälkeen mukana vain yksi edustaja, Johanna Ranta.

N17 sarjassa on neljä edustajaa (Anniina Mahkonen, Venla Ranta, Hilda Kukonlehto, Ella Skog), joten kolmen hengen joukkuekin kasassa. Henkilökohtaisessa kisassa sijoittumiset ihan kärkipäähän hiukan yllättäen tässä kisojen runsaslukuisimmassa sarjassa ovat nyt kovan työn takana, mutta joukkuekisassa tytöillä mahdollisuutensa mukaville sijoille. M17 sarjassa Leevi Keronen palasi sairastelun jälkeen pm-maastoissa mestariksi ja vaikka hänellä ensimmäinen vuosi sarjassa on mahdollisuudet hyviin sijoituksiin.

19v sarjassa monipuolista lajivalikoimaa osoittavat taas pojissa suunnistuksen kautta juoksukuvioihin mukaan hypännyt Konsta Puranen sekä tytöissä hiihtopuolelta vielä juoksuvauhtiinkin hyvin ehtivä Klaara Leponiemi.

Miesten sarjassa lyhyemmällä neljän kilometrin matkalla LeKi YU:n värejä vie ainoana Riku-Antti Naskali.

Perinteisesti jo lauantaina radoille säntäävät niin aikuisurheilijat kun nuorimmat 9-13v sarjat joissa myös molemmissa ennakkoon edustajia seurasta. Nuorten Flying Finns-kisassa mukana ovat Ella Noora Haapalehto, Sofia Mikkonen, Iina Niemelä, Niia Niemelä, Miika Niemelä, Eero Ranta ja Emma Ranta. SAUL-kisoissa ainut lekiläinen on M45-sarjan Marko Luomi.

Tsemppiä kaikille lekiläisille kisatapahtumiin!

(Ennakkoraportti Veli-Matti Ranta)