Punaisen ryhmän ja valmennusryhmän kauden 2015-16 toinen testipäivä pe 20.5. klo 18

Lempäälän Kisa Yleisurheilu jatkaa punaisen ryhmän ja vanhempien (nuoriso)valmennusryhmäläisten (2004-1998) ikäluokkien säännöllistä testaustoimintaa. Testaus on tarkoitettu niille, joilla on selkeitä kilpailullisia tavoitteita ja jotka haluavat kehittyä yleisurheilussa. Tässä kauden toisessa testissä ovat etusijalla ne, jotka olivat jo joulukuun testeissä tai/ja etenkin vanhemmista urheilijoista myös ne, jotka olleet aiemmin testeissä ja ovat läpi vuoden toiminnassa mukana.

Testeissä testataan erilaisia yleisurheilussakin tärkeitä ominaisuuksia (nopeus, voima, kimmoisuus, kestävyys) yhteistyössä Varalan Urheiluopiston testiaseman kanssa. Lisäksi testauksesta tulee osallistujille palaute.

Kauden 2015-16 toinen testipäivä on perjantaina 20.5.2016 ja kokoontuminen sitä varten klo 17.30 Tampereen messu-ja urheilukeskukselle (käynti halliin takakautta b-hallin ovien kautta, tämennykset ilmoittautuneille vielä myöhemmin). Alkuun tehdään verryttelyt ja kerrataan testit. Testit alkavat kello 18.00 ja kestävät n. klo 20.30 saakka. Testeihin mukaan normaali sisähallivarustus (lenkkitossut, "kilpailu-/testiasu", verryttelyasu) ja piikkarit. Testattavat jaetaan ryhmiin ja testit ryhmien mukaan.

Testattavat saavat testeistä palautteen sähköpostilla.

LeKi YU osallistuu osaksi kustannuksiin, mutta omakustannus testistä ja palautteista on 20 €/testattava, joka kerätään myöhemmin.

Testeihin ilmoittautuminen on päättynyt. Lisätiedot testeistä veli-matti.ranta@lekiyu.net