LeKi Yleisurheilun 2. viikkokisat torstaina 16.6.2016 klo 17.30 alkaen

LeKi Yleisurheilun järjestämät toiset viikkokisat yli 8-vuotiaille ja seurakisat 5-7-vuotiaille pidetään torstaina 16.6.2016 klo 17.30 Hakkarin urheilukentällä.

Kesän viikkokisat ja seuran mestaruuskilpailut ovat osa OmaSp –viikkokisa-cupia, jossa kerätään pisteitä osallistumisen ja menestyksen perusteella.
Sarjojen kolme parasta sekä kaikki vähintään yhteen kisaan osallistuneet LeKin urheilukoululaiset palkitaan urheilukoulun päätöstilaisuudessa 30.8.

Sarjat ja lajit

M/N: 2000m, kuula 
P/T15: 300m aj, 2000m, kuula
P/T13: 200m aj, 1000m, keihäs
P/T11: 1000m, pituus,kiekko 
P/T9: 1000m, korkeus, kuula 
P/T7: 40m, pituus 
P/T6: 40m, pituus 
P/T5: 40m, pituus

 

Huom! Kenttälajeissa 4 suoritusta.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautua voi suoraan kilpailukalenteriin, kunhan yleisurheilulisenssi on voimassa = nimi näkyy urheilijalistalla. Nuoremmille urheilukoululaisille lisenssi hankitaan seuran toimesta, kun urheilukoulu on maksettu. LeKin yleisurheilukoululaisille ei ole ilmoittautumismaksua.
Ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta: 8-15v (sekä miehet ja naiset) sekä nuoremmat tai urheilukoulun aikana tai paikan päällä klo 16.30 - 17.00. (Huom. Ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta vaatii lisenssin, joka hankitaan urheilukoulumaksun maksamisen jälkeen).
 
AIKATAULUT:
 
Aikataulut löytyvät Kilpailukalenterista ilmoittautumisen yhteydessä. Aikataulu on ohjeellinen, joten ajat voivat poiketa ilmoitetusta, sillä lajit pyritään aloittamaan heti, kun kilpailijat ja suorituspaikat ovat vapaat.
 
PALKINNOT:
Kilpailussa ei jaeta palkintoja. Tämä on osa viisiosaista Oma Sp - viikkokisacupia (viimeinen osakilpailu 25.8.), jossa kerätään pisteitä osallistumisen ja menestyksen perusteella. Sarjojen kolme parasta sekä kaikki vähintään yhteen viikkokisaan osallistuneet LeKin urheilukoululaiset palkitaan urheilukoulun päätöstilaisuudessa 30.8. Oma Sp:n Lempäälän konttorin tarjoamilla palkinnoilla.
 
TOIMITSIJAILMOITTAUTUMINEN:
Jotta kilpailut saadaan vedettyä jouhevasti läpi tarvitsemme vanhempien apua eri toimitsijatehtäviin. Näissäkin kilpailuissa on tarvetta yli 60:lle vapaaehtoiselle, joten käy katsomassa, mitä tehtäviä on vapaana ja ilmoita itsesi toimitsijaksi kätevästi oheisella lomakkeella tai sähköpostitse virpi.t.lipponen@gmail.com.
 
Ohjeita toimitsijoille sekä Lasten Yleisurheilusäännöt -tiedostoista löytyy tietoja eri lajien toimitsemiseen.
 
Kisakahvio avoinna, tarjolla mm. maistuvia makkaroita ja muurinpohjalettuja!
Tervetuloa kisaamaan Hakkariin! Kaikki rohkeasti mukaan, niin ensikertalaiset kuin kokeneetkin!
 

OmaSP