LeKin yleisurheilumestaruuskilpailut to 25.8.

LeKi Yleisurheilun järjestämät LeKin mestaruuskilpailut yli 9-vuotiaille ja seurakisat 5-7-vuotiaille pidetään torstaina 25.8.2016 klo 17.30 Hakkarin urheilukentällä.

Kesän viikkokisat ja seuran mestaruuskilpailut ovat osa OmaSp –viikkokisa-cupia, jossa kerätään pisteitä osallistumisen ja menestyksen perusteella, ja tämä kisa on viimeinen, jossa pisteitä voi kerätä.
Sarjojen kolme parasta sekä kaikki vähintään yhteen kisaan osallistuneet LeKin urheilukoululaiset palkitaan urheilukoulun päätöstilaisuudessa tiistaina 30.8.

Maksutta kisoihin voivat osallistua kaikki, jotka ovat maksaneet jonkin LeKi-porukan jäsenmaksun, esim. LeKi hiihto, jääkiekko, futis jne. He ovat myös oikeutettuja palkintoihin, jotka jaetaan 3 parhaalle.
 

Sarjat ja lajit

M/N: 100m, 400m, kuula
P/T15: 100m, 400m, kiekko
P/T13: 60m, 400m, 3-loikka
P/T11: 60m, 400m, keihäs
P/T9: 40m, 400m, korkeus
T/P7: 40m, pituus 
T/P6: 40m, pituus 
T/P5: 40m, pallo 

 

Huom! Kenttälajeissa 4 suoritusta.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautua voi suoraan kilpailukalenteriin, kunhan yleisurheilulisenssi on voimassa = nimi näkyy urheilijalistalla. LeKin yleisurheilukoululaisille eikä LeKi-porukalle (esim. LeKi hiihto,
jääkiekko, futis) ole ilmoittautumismaksua.
Ilmoittautua voi Kilpailukalenterin kautta kunhan yleisurheilulisenssi on voimassa = nimi näkyy urheilijalistalla: 8-15v (sekä miehet ja naiset) sekä nuoremmat.
Ilmoittautua voi myös urheilukoulun aikana, paikan päällä klo 16.30 - 17.00 tai sähköpostitse kilpailut@lekiyu.net, jos sinulla ei ole yleisurheilulisenssiä, mutta haluat ilmoittautua ennakkoon.
 
AIKATAULUT:
Aikataulut löytyvät Kilpailukalenterista ilmoittautumisen yhteydessä. Aikataulu on ohjeellinen, joten ajat voivat poiketa ilmoitetusta, sillä lajit pyritään aloittamaan heti, kun kilpailijat ja suorituspaikat ovat vapaat.
 
TOIMITSIJAILMOITTAUTUMINEN:
Jotta kilpailut saadaan vedettyä jouhevasti läpi tarvitsemme vanhempien apua eri toimitsijatehtäviin. Näissäkin kilpailuissa on tarvetta yli 60:lle vapaaehtoiselle, joten käy katsomassa, mitä tehtäviä on vapaana ja ilmoita itsesi toimitsijaksi kätevästi lomakkeella, sähköpostitse virpi.t.lipponen@gmail.com tai puhelimitse 050-351 3434.
 
Ohjeita toimitsijoille sekä Lasten Yleisurheilusäännöt -tiedostoista löytyy tietoja eri lajien toimitsemiseen.
 
Kisakahvio avoinna, tarjolla mm. maistuvia makkaroita ja muurinpohjalettuja!
Tervetuloa kisaamaan Hakkariin! Kaikki rohkeasti mukaan, niin ensikertalaiset kuin kokeneetkin!
 

OmaSP