Santeri Kuusiniemi SE-aikaan, moniottelijat SM-kisoissa!

Viikonloppu oli yleisurheilurintamalla tiivistä kisaamista. Turun Tilastopajacupissa pistelitiin kovaa kyytiä pikamatkoilla ja ottelijat ratkoivat SM-mitalit Kuopiossa ja Joensuussa. Lempäälän Kisa Yleisurheilun edustajat olivat mukana kisatapahtumissa.

Turussa saatiin Lempäälään harvinaista herkkua, kun Santeri Kuusiniemi pisteli 150m kisassa ajan 16.01. Tulos on 19-sarjan Suomen ennätys ja miestenkin kautta aikain tilastossa kuudes. Matka on epävirallinen ja ennätykset myös, mutta se ei himmennä Santerin tulosta pätkääkään. Matias Mustonen jatkoi tasaista kisailua ja oli korkeuden kuudes tuloksella 200. Jaakko Sihvonen hyppäsi seipäässä tuloksen 465, joka on yleisen sarjan A-luokka.

Tilastopajacup tulokset

SM-ottelut jakaantuivat Kuopion Reippaan ja Joensuun Katajan järjestettäviksi. LeKi Yleisurheilusta matkassa oli kolme ottelijaa. Kuopiossa M19-sarjassa Juuso Petäjäsuo oli 10-ottelun kuudes pisteillä 5193. N17-sarjan Nea Karppinen teki 7-ottelussa LeKi-ennätyspisteet 4450 ja oli seitsemäs. Joensuussa T15-sarjassa Jasmin Juujärvi oli sijalla 13 pisteillä 2021.

Kuopion lajitulokset

Joensuun lajitulokset