LeKi Yleisurheilu maastoviestin kakkonen; kisassa mukana viisi LeKi-joukkuetta!

Kauden viimeinen sisulisäikäisten tapahtuma, 9-15v sisulisämaastoviesti, juostiin tänä syksynä 21.9.2016 kotimaisemissa Hakkarin tutuissa maastoissa. Syyskuu on näyttänyt sään osalta parhaat puolensa eikä keskiviikon kisailta tehnyt siitä poikkeusta. LeKi YU:n talkooväki teki upeata työtä ja monen vieraan mielestä tapahtuma oli ammattimaisella tavalla järjestetty. Niinhän se olikin, sillä tämä Lempäälässä osataan! Kiitos vierasjoukkueille palautteesta!

Joukkueita oli ilmoittautunut mukaan 23, joista kaksi kuitenkin jäi pois, joten lähtöviivalla oli näin 21 joukkuetta. Lempäälän Kisa Yleisurheilu näytti mallia muille piirin seuroille ollen matkassa peräti viidellä joukkueella ja varajuoksijat vielä päälle. Tämän lisäksi kaikki joukkueet olivat erittäin tasokkaita ja menestystä tuli. Vertailun vuoksi Tampereen kaupunki sai matkaan kolmen seuran voimin myös viisi joukkuetta. Useampi kuin yksi joukkue oli mukana Hämeenlinnan Tarmosta, Forssan Salamasta ja Viialan Valtista.

LeKi-joukkueista kaksi sijoittui kärkinelikkoon. Viime vuoden voittoa puolustanut ykkösjoukkue oli nyt toinen, kun Tampereen Pyrintö oli maalissa niukasti edellä lähes koko kisan ajan johtanutta LeKiä. Kakkosjoukkue oli kärkikahinoissa upeasti neljäs, kolmonen oli 12., nelonen 15. ja vitonenkin vielä sijalla 19. LeKi Yleisurheilun menestys on viime vuosina ollut maastoissa Hämeen piirin parasta, eikä tämä viestikisa tehnyt siihen poikkeusta.

Kestopuolen ykkösosaajiin kuuluva Veli-Matti Ranta teki tämän kisan maastoviestijoukkueiden kokoamisessa jälleen valtavan työn. Tämän ahkeruuden myötä niin juoksijoiden määrässä kuin laadussa LeKi Yleisurheilu on maastoissa piirin ykkösseura. "Vanhojen" konkareiden lisäksi Vellu oli houkutellut mukaan jälleen uusia tulokkaita, jotka kaikki olivat kovia vahvistuksia. Joukkuekilpailuissa kaikkia tarvitaan ja jokaisen panos on yhtä tärkeä!

Kiitokset kaikille urheilijoille, ohjaajille, valmentajille ja huoltajille upeasta ja menestyksekkäästä kaudesta!

HämSY:n pm-maastoviestin LeKi-joukkueet juoksujärjestyksineen:

I-joukkue: Iina Niemelä (T9)-Oliver Kaikkonen (P9)-Ella Noora Haapalehto (T11)-Eetu Komu (P11)-Hetta Niemelä (T13)-Manu Mäenpää (P13)-Hilla Niemelä (T15)-Santtu Heikkinen (P15).

II-joukkue: Nella Mäkynen-Magnus Syrjäniemi-Sofia Mikkonen-Eero Ranta-Janika Saarinen-Atte Urvanta-Johanna Ranta-Leevi Lipponen.

III-joukkue: Savanna Siitonen-Aapo Närhi-Oona Kaikkonen-Petteri Haapaniemi-Elina Rantala-Leevi Lampén-Viola Pennanen-Juha Närhi.

IV-joukkue: Viivi Komu-Eerik Ruuti-Veera Rantala-Luukas Lipponen-Emma Ranta-Elias Lehtikuusi-Helmi Karjainen-Santeri Laitinen.

V-joukkue: Emma Enroth-Viljami Kuusjärvi-Sara Huntus-Eelis Kuusjärvi-Disa Huntus-Aleksi Alakoski-Jasmin Juujärvi-Leevi Kivelä.
 

Tulokset osuusaikoineen