Punaisen ryhmän ja valmennusryhmien urheilijoiden testi- ja palautepäivät (testi 9.12, palaute 16.12)

Lempäälän Kisa Yleisurheilussa jatketaan jo useamman vuoden jatkunutta vanhempien (nuoriso)valmennusryhmäläisten ja punaisen ryhmän (2005-2000) ikäluokkien säännöllistä testaustoimintaa. Testaus on tarkoitettu niille, joilla on selkeitä kilpailullisia tavoitteita ja jotka haluavat kehittyä yleisurheilussa. Myös yli 16v testauksia on mahdollisuus jatkaa, mutta niissä siirrytään yhä enemmän lajinomaisiin testeihin ja niistä voi kysyä valmennusvastaavalta (veli-matti.ranta@lekiyu.net) tarkempaa tietoa. 

Testeissä testataan erilaisia yleisurheilussakin tärkeitä ominaisuuksia (nopeus, voima, kimmoisuus, kestävyys) yhteistyössä Varalan Urheiluopiston testiaseman kanssa. Lisäksi testauksesta tulee osallistujille palaute.

Kauden 2016-2017 ensimmäinen testipäivä on perjantaina 9.12.2016 Pirkkahallissa (kokoontuminen klo 18.00 Tampereen messu- ja urheilukeskuksen pääaulassa, josta Varalan testipäällikkö päästää porteista sisälle). Alkuun tehdään verryttelyt ja selostetaan testit. Testit alkavat viimeistään kello 18.30 (verryttelyt ja selostus testeistä sitä ennen) ja kestävät n. 20.30 saakka. Testeihin mukaan normaali sisähallivarustus (lenkkitossut, "kilpailu-/testiasu", verryttelyasu) ja piikkarit. Testattavat jaetaan ryhmiin ja testit ryhmien mukaan.

Perjantaina 16.12.2016 testattaville ja valmentajille/huoltajille on lisäksi palauteluento ja jossa jokainen saa henkilökohtaisen testiraportin. Palauteluento on klo 18.00 alkaen Tampereen messu- ja urheilukeskuksella ja sitä varten kokoontuminen ennen aloitusaikaa messu- ja urheilukeskuksen aulaan. Palauteluento kestää noin 1h.

Lempäälän Kisa Yleisurheilu osallistuu osaksi tilaisuuksien kustannuksiin, omakustannus testistä ja palautteista on 22,50€/testattava, joka kerätään myöhemmin. Toinen testipäivä testattaville on touko-kesäkuun vaihteen tienoilla.

Säännölliseen testaustoimintaan mahtuu mukaan n. 20 urheilijaa ja testattavat valitaan vanhimmasta päästä alkaen ilmoittautuneista. Testaus on siis mahdollista vain niille, jotka ilmoittautuvat ennakkoon. Ilmoittautuminen kauden ensimmäiseen testipäivään päättyi 5.12.2016 ja testattaville on ilmoitettu tarkemmat ohjeet testiin.