LeKi Yleisurheilun joulukuusimyyjäiset!

Joulu on jo ovella ja sen myötä ilmaantuu tarve perinteiselle LeKi-kuuselle. LeKi Yleisurheilu on jälleen hankkinut hyvälaatuisia, kasvatettuja metsä- ja mustakuusia luotettavalta kotimaiselta kasvattajalta Pälkäneeltä.
Aito kuusi ja kuusen tuoksu tuo osaltaan oikean joulutunnelman! 
 
Joulukuusimyyjäisistä saatava tulo mahdollistaa osaltaan laadukkaan yleisurheilutarjonnan myös tulevina vuosina. 
Kaikki tulot menevät lyhentämättöminä yleisurheilutarjonnan parantamiseen (välineet ja tilat, ohjaajien ja valmentajien koulutus, kilpailu- ja harrastetoiminta sekä muu oheistoiminta kuten yhteiset kisamatkat ja vaikkapa kauden päättäjäiset). Hankkimalla kuusesi meidän myyntipisteestä olet omalta osaltasi mahdollistamassa laajan ja hyvätasoisen yleisurheiluharrastustarjonnan myöskin tulevana kautena.
 
Kuusia on myytävänä tänä vuonna:
• 10. - 22.12 Liikuntakeskus Parkki  
• 17. - 23.12 Kuljun Kartano
• 17. - 23.12 Neste Kuokkala
 
Huom: Lempäälän keskustan myyntipiste on tänä vuonna varattu LeKi hiihdolle.
 
Kuusia on rajoitettu erä, joten niitä on saatavilla vain niin kauan kuin kuusia riittää. Toivommekin, että noutaisit oman kuusesi 
mielellään jo viikonloppuna tai heti alkuviikosta, jotta me myyjätkin ehtisimme hyvissä ajoin rauhoittumaan joulun viettoon perheidemme kanssa, kiitos.
 
Huomaathan, että kuusi säilyy ehkä jopa paremmin sinun takapihallasi/autokatoksessa h-hetkeen kuin myynti-/varastopaikassa, ja onpahan yksi jouluvalmistelu hoidettu ajoissa pois alta!
 
Kotiinkuljetuskin lähialueille onnistuu sopimuksen mukaan (soita Pasille 040-5518144). 
 
Hyvää joulun odotusta!
 
LeKi Yleisurheilun puolesta
 
-Pasi-
 
PS. Tarvitsemme myyjiä erityisesti Kuljun myyntipisteelle (2-3h/vuoro).  Jos olet halukas osallistumaan mukavaan myyntityöhön, niin ilmoittaudu oheisella lomakkeella, sähköpostitse virpi.lipponen@lekiyu.net tai soita tai laita viesti numeroon 050-3513434.
 
 
 
LiiteKoko
Kuusimyyntimainos_09122016.pdf60.96 Kt