Nuorten (10-14v) Sisuleiri la 21.1. Pirkkahallissa / Ilmoittautuminen 18.1. mennessä

Yleisurheilijoiden Sisuleirit jatkuvat ja ne on tarkoitettu noin 10-14 -vuotiaille (synt. 2002-2007) hämäläisille tytöille ja pojille. Mukaan pääsevät kaikki halukkaat seuroissa lajia harjoittelevat.

Leiriajat:
- toinen leiri Tampereella Pirkkahallissa la 21.1.2017 klo 10-16.
- kokoontuminen leirien alussa B-hallissa (pikkuhalli) korkeus- ja seiväshyppypaikalla

Halleissa pidettävät leirit kestävät siis yhden päivän, jonka aikana tehdään kaksi harjoitusta aamu- ja iltapäivällä ja välissä on ruokailu. Ohjelmassa on monipuolista, pääasiassa lajiharjoittelua eri lajeissa (pikajuoksu, aitajuoksu, hypyt, heitot). Harjoittelu on pääosin iän mukaisissa ryhmissä.

Leireille tarvitaan mukaan urheiluvarusteet.

Leirin hinta on 25 euroa sisältäen myös ruokailun ja hallimaksun. Leirimaksu seuralta tai urheilijan maksaessa kerätään leirin aikana. Laskutuksen hoitaa Tampereen Urheilijat -38.

Ilmoittautuminen leirille tiistaihin 18.1.2017 mennessä sähköpostilla tai puhelimitse, jossa ilmoitetaan seuraavat tiedot: Urheilijan nimi, puhelin, sähköpostisoite, syntymäaika, seura, ja valmentajan tai ohjaajan nimi ja sähköpostiosoite (huom! LeKi Yleisurheilun urheilukoululaiset laittavat ohjaajayhteyshenkilöksi oman huoltajansa).

Ensimmäisellä leirillä mukana olleilta ilmoitus osallistuuko leirille vai onko poissa.
 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: panusiltanen@hotmail.com tai puhelimella 0400-648547.

Tervetuloa leireille!