Ennakkokatsaus; SM-maastot Vierumäellä 6.-7.5.2017

Ulkoratakauden toiset SM-kisat ovat SM-maastot Vierumäen Urheiluopiston maastoissa Heinolassa sunnuntaina 7.5.2017. Kisojen järjestelyistä vastaa Lahden Ahkera.

LeKi Yleiurheilusta mukana tällä kertaa peräti 18 edustajaa ja kaikki kisaavat 4 km matkalla. Mukaan on saatu useampikin vahvistus Pirkamaan alueen suunnistajista, sillä kyseinen kisa on nuorille suunnistajille katsastuskilpailu.

Nuorimpien tyttöjen 15v-sarjan kisassa on jopa kuusi juoksijaa; Ella Ala-Lahti, Nea Kytäjä, Viola Pennanen, Emma Ranta, Tessa Salmia ja Rita Simola. Joukkuekilpailussa tämä tarkoittaa peräti kahta LeKi-joukkuetta.

Poikien 15-sarjassa kisaa yksi joukkueellinen eli Kasper Alajoutsi, Oliver Alajoutsi ja Santtu Heikkinen.

N17-sarjan kisassa on myös kolme edustajaa Anniina Mahkonen, Venla Ranta ja Rosa Simola, joten joukkue on tässäkin mukana.

M17-sarjan kisan edustajat ovat Leevi Keronen, Aleksi Kivelä, Vertti Laitinen ja Joel Schüle eli tähänkin sarjaan on joukkue.

19-vuotiaiden naisten sarjassa juoksee Klaara Leponiemi ja miesten sarjassa Riku-Antti Naskali.

Perinteisesti jo lauantaina radoille säntäävät niin aikuisurheilijat kun nuorimmat 9-13v sarjat. Nuorten Flying Finns-kisan LeKi Yleisurheilusta mukaan ovat ilmoittautuneet: Ella Noora Haapalehto, Nora Kytäjä, Sofia Mikkonen, Iina Niemelä, Niia Niemelä, Miika Niemelä ja Eero Ranta. SAUL-kisoissa tällä kertaa mukana ei ole lekiläisiä juoksijoita.

Kisasivusto http://www.lahdenahkera.fi/sm-maastot-2017/

Tsemppiä kaikille urheilijoille kisatapahtumiin!