Punaisen ryhmän ja valmennusryhmän kauden 2016-2017 toinen testipäivä ma 29.5. klo 18 (muokattu 27.5 - Testit peruutettu kun ei riittävästi tulijoita tälle kerralle).

Huom! Testit peruuntui päällekäisyyksien takia ja kun ei riittävästi tulijoita! Lempäälän Kisa Yleisurheilu jatkaa punaisen ryhmän ja vanhempien (nuoriso)valmennusryhmäläisten (2005-2000) ikäluokkien säännöllistä testaustoimintaa. Testaus on tarkoitettu niille, joilla on selkeitä kilpailullisia tavoitteita ja jotka haluavat kehittyä yleisurheilussa. Tässä kauden toisessa testissä ovat etusijalla ne, jotka olivat jo joulukuun testeissä tai/ja etenkin vanhemmista urheilijoista myös ne, jotka olleet aiemmin testeissä ja ovat läpi vuoden toiminnassa mukana. Tarvittaessa tyhjiä paikkoja voidaan silti täyttää uusilla urheilijoilla.

Testeissä testataan erilaisia yleisurheilussakin tärkeitä ominaisuuksia (nopeus, voima, kimmoisuus, kestävyys) yhteistyössä Varalan Urheiluopiston testiaseman kanssa. Lisäksi testauksesta tulee osallistujille palaute.

Kauden 2016-2017 toinen testipäivä on maanantaina 29.5.2017 ja kokoontuminen sitä varten klo 17.30 Tampereen messu-ja urheilukeskukselle (käynti halliin takakautta B-hallin ovien kautta ovesta B14, tämennykset ilmoittautuneille tarvittaessa vielä myöhemmin). Alkuun tehdään verryttelyt ja kerrataan testit. Testit alkavat kello 18.00 ja kestävät n. klo 20.30 saakka. Testeihin mukaan normaali sisähallivarustus (lenkkitossut, "kilpailu-/testiasu", verryttelyasu) ja piikkarit. Testattavat jaetaan ryhmiin ja testit ryhmien mukaan.

Testattavat saavat testeistä palautteen sähköpostilla.

LeKi YU osallistuu osaksi kustannuksiin, mutta omakustannus testistä ja palautteista on 22,50 €/testattava, joka kerätään myöhemmin.

Testeihin ilmoittautuminen päättynyt. Lisätiedot veli-matti.ranta@lekiyu.net.