Aluemestaruusviesteistä yksi mestaruus!

Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen piirien yhteiset aluemestaruusviestit juostiin Tampereella Ratinan stadionilla 19.6.2017. LeKi Yleisurheilusta matkassa oli tällä kertaa kolme joukkuetta.

Nuorimpien tyttöjen eli 15-sarjan 4x800m viestissä LeKi Yleisurheilun joukkue Ella Noora Haapalehto - Ella Ala-Lahti - Helmi Karjainen - Emilia Kilpinen teki tasaista työtä ja oli neljäs ajalla 10.46,25.

Pykälää vanhempien eli N17-sarjan 3x800m viestissä joukkue Anniina Mahkonen - Viola Pennanen - Venla Ranta karkasi mestaruuteen ajalla 7.43,58.

M19-sarjassa 4x100m viestissä joukkue oli Jere Kaakinen - Tomy Nurmesniemi - Juuso Petäjäsuo - Santeri Kuusiniemi. Harmillisesti kapula jäi kuitenkin matkalle ja tuloksena oli hylkäys.

Kisaturistin silmin Aluemestaruusviestien tulevaisuus ei välttämättä näytä kovin ruusuiselta. Joukkueita kisoihin sai kaikkiaan 17 eri seuraa. Siis kolmelta alueelta yhteensä. Näistä seitsemällä seuralla oli matkassa yksi joukkue. Kaikkiaan joukkueita eri sarjoissa oli 106, joista 35 Turun Urheiluliitosta ja 31 Tampereen Pyrinnöstä. Kaikilla muilla 15 seuralla oli siis yhteensä 40 joukkuetta. Muutamien sarjojen viesteissä pelkästään lähettäjiä oli radalla enemmän kuin juoksijoita. Tähän on tultu. 

Kaikki viestitulokset
 


N17-sarjan 3x800m viestin aluemestarit;
Anniina Mahkonen (vas.), Venla Ranta ja Viola Pennanen.