Rata- ja sisulisäkävelyjen pm-kisoista kolme mestaruutta ja yhteensä viisi mitalia!

Ratakävelyjen pm-kisat käytiin 17.7.2017 Nokialla. Lempäälän Kisa Yleisurheilusta oli mukana viisi kävelijää ja menestys upea; kaikki urheilijat olivat mitalisijoilla!

Kisoissa oli sarjat aina 9-vuotiaista yleisiin saakka. Jostakin syystä tuloksissa kaikki ajat ovat käsiaikoja. T10-sarjan 1000m matkalla Iina Niemelä paransi nimissään olevaa seura- ja piiriennätystä aikaan 5.20,0. Niia Niemelä säesti hienosti ja otti hopean ajalla 5.26,5, ja varmistaen näin kaksoisvoiton. T11-sarjan 1000m kisassa Veera Rantala käveli mainiosti hopeaa ajalla 6.10,1. P12-sarjassa matkana oli 2000m ja mestaruuden otti Miika Niemelä roimalla ennätysparannuksella ja ajalla 12.29,1. Kolmannen mestaruuden LeKille nappasi T15-sarjan 3000m matkalla rohkeasti matkaan lähtenyt Emilia Hölli ajalla 20.37,4.

Kävelykisoissa ei yleensä osallistujamäärällä mällätä, mutta tällä kertaa väriä tapahtumaan toi Urjalan Urheilijat. Seura oli saanut eri toimenpiteiden myötä matkaan peräti 19 kävelijää. Myös järjestäjäseura Nokian Urheilijat oli matkassa hienosti 14 kisaajan voimin. Me piirin muut seurat voimme katsoa peiliin, pohtia tilannetta ja parantaa ensi vuoteen. Urjalan kannustusjoukkoja johti olympiakävelijä Aleksi Ojala. Esimerkin voima on kova ja Aleksi on kyllä sympaattisen karismaattinen esikuva nuorille seurarajoista riippumatta!

Kaikki kävelytulokset


T10-sarjan mitalistit; Niia Niemelä (vas.), Iina Niemelä ja Jenna Kulmala.
Kuva Hannu Niemelä.


T11-sarjan kärkikolmikko; Veera Rantala (vas.), Helmi Haavisto ja Elvi Helenius.
Kuva Anne Rantala.


P12-sarjan suuri mestari; Miika Niemelä.
Kuva Hannu Niemelä.