Santeri Kuusiniemi EM 9. ja Venla Ranta Kalevan Kisojen 11.!

Kisaviikko oli arvokisojen aikaa ja kaksi Lempäälän Kisa Yleisurheilun edustajaa teki niissä debyyttinsä.

Santeri Kuusiniemi kisasi nuorten 19-vuotiaiden Euroopan mestaruuskilpailuissa Italian Grossetossa. Ensimmäinen laji oli 100m, jossa Santeri juoksi alkueristä tarkkaillen välieriin ajalla 10.77. Kolmen erän ja 24 juoksijan välierissä oli pelisääntönä, että jokaisen erän kaksi parasta suoraan ja kaikista eristä kaksi nopeinta aikaa finaaliin. Santerin viides sija ensimmäisessä erässä ajalla 10.65 tiesi jo sitä, että finaalipaikkaan ei ollut mahdollisuutta. Kolmen juostun erän jälkeen tilanne oli se, että Santeri oli kaikista välierien juoksijoista kahdeksanneksi nopein, mutta ensimmäinen finaalin ulkopuolella jäänyt juoksija. Näin loppusijoitus oli loistavasti yhdeksäs!

Toisena kisapäivänä oli vuorossa 200m kisa. Santeri oli alkuerässään hyvässä vauhdissa, mutta takareisi nappasi ja kisa jäi kesken. Samalla jalkavaiva tiesi sitä, että Santerin paikalle 4x100m viestiin tuli varamies. Nyt palaudutaan kisareissusta ja valmistaudutaan elokuun alkupuolen oman ikäluokan SM-kisoihin.

 

Venla Ranta juoksi Kalevan Kisoissa Seinäjoella 3000n esteet. Venla teki kisassa hienosti yli seitsemän sekunnin ennätysparannuksen aikaan 11.27,47. Lopputuloksissa Venla oli ensimmäisissä aikuisten SM-kisoissa mainiosti sijalla 11! Venlan tulos on myös LeKi-ennätys N17, N19, N22 ja yleisessä sarjassa. Omat tavoitteet kisassa täyttyivät ja tästä on hyvä jatkaa myös oman ikäluokan SM-kisoihin.

Kalevan Kisojen tulokset


Lempäälän Kisa Yleisurheilu onnittelee Santeria ja Venlaa sekä valmentajia Janne Viitalaa ja Veli-Matti Rantaa hyvistä arvokisasuorituksista!