LeKi YU:n ja Varalan urheiluopiston testit jatkuvat 8.12.2017 (huom! ilmoittautuminen 30.11 mennessä tekstistä löytyvään osoitteeseen)

Lempäälän Kisa Yleisurheilu jatkaa Varalan Urheiluopiston testiaseman kanssa yhteistyössä tehtävää testaustoimintaa. Tällä kerralla mukaan voivat tulla 2006-2001 ikäluokkien osallistujat, jotka ovat mukana talvikauden toiminnassa. Testaus on tarkoitettu niille, joilla on selkeitä kilpailullisia tavoitteita, ja jotka haluavat kehittyä yleisurheilussa. Testejä on taas kaksi vuodessa ja toinen testi ajoittuu toukokuun lopulle 2018, ja etusija siinä testissä on niillä, jotka ovat mukana jo tässä kauden ensimmäisessä testissä. Vanhemmista urheilijoista osa (etenkin 2000 syntyneet ja vanhemmat) tekee jo enemmän lajisidonnaisia testeja ja niistä kiinnostuneet kyselyt yhteyshenkilölle.

Näissä perustesteissä testataan erilaisia yleisurheilussakin tärkeitä ominaisuuksia (nopeus, voima, kimmoisuus, kestävyys) yhteistyössä Varalan Urheiluopiston testiaseman kanssa. Lisäksi testauksesta tulee osallistujille palaute.

Kauden 2017-2018 ensimmäinen testipäivä on perjantaina 8.12.2017 ja kokoontuminen sitä varten klo 17.30 Tampereen messu-ja urheilukeskuksen aulaan. Testattavien ilmoittautuminen tapahtui LeKi YU:n valmennusvastaavalle osoitteeseen veli-matti.ranta(at)lekiyu.net 30.11.2017 mennessä. Testejä ennen tehdään verryttelyt ja kerrataan testit. Testit alkavat kello 18.00 ja kestävät n. klo 20.30 saakka. Testeihin mukaan normaali sisähallivarustus (lenkkitossut, "kilpailu-/testiasu", verryttelyasu) ja piikkarit. Testattavat jaetaan ryhmiin ja testit tehdään ryhmien mukaan.

Testattaville (ja heidän vanhemmille) pidetään taas palauteluento la 9.12 klo 10.00-10.45, jossa käydään vähän läpi myös testien taustaa ja nuorten harjoittelua. Lisäksi jokainen testattava saa testeistä oman henkilökohtaisen palauteraportin. Testin palauteluentoa varten kokoontuminen klo 10 mennessä 9.12 Tampereen messu- ja urheilukeskuksen aulassa.

LeKi YU osallistuu osaksi kustannuksiin, mutta omakustannus testistä ja palautteista on 22,50 €/testattava, joka kerätään myöhemmin. . Muut tarkennukset testeistä lähempänä testejä ilmoittautuneille.