Sisuleirit alkavat itsenäisyyspäivänä/ilmoittautuminen 30.11. mennessä

Nuorten sisuleirit alkavat!

Yleisurheilijoiden Sisuleirit jatkuvat taas tulevana talvena kolmena päivän kestävänä leirinä. Ne on tarkoitettu noin 10-14 -vuotiaille (synt. 2003-2008) hämäläisille tytöille ja pojille. Mukaan pääsevät kaikki halukkaat seuroissa lajia harjoittelevat.

Leiriajat:
- ensimmäinen Tampereella Pirkkahallissa ke 6.12.2017 klo 10-16.
- seuraavat samassa paikassa la 20.1.2018 ja la 24.3.2018 kello 10-16.
- kokoontuminen leirien alussa B-hallissa (pikkuhalli) korkeus- ja seiväshyppypaikalla

Halleissa pidettävät leirit kestävät siis yhden päivän, jonka aikana tehdään kaksi harjoitusta aamu- ja iltapäivällä ja välissä on osanottomaksuun sisältyvä ruokailu. Ohjelmassa on monipuolista, pääasiassa lajiharjoittelua eri lajeissa (pikajuoksu, aitajuoksu, hypyt, heitot). Harjoittelu on pääosin iän mukaisissa ryhmissä eri valmentajien johdolla.

Leireille tarvitaan mukaan urheiluvarusteet.

Yhden leiripäivän hinta on 25 euroa sisältäen myös ruokailun ja hallimaksun. Leirimaksu kerätään osallistujilta leirin aikana.

Ilmoittautuminen ensimmäiselle leirille torstaihin 30.11.2017 mennessä sähköpostilla tai puhelimitse, jossa ilmoitetaan seuraavat tiedot: Urheilijan nimi, puhelin, sähköpostisoite, syntymäaika, seura, ja valmentajan tai ohjaajan nimi ja sähköpostiosoite (huom! LeKi Yleisurheilun urheilukoululaiset laittavat ohjaajayhteyshenkilöksi oman huoltajansa).

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: panusiltanen@hotmail.com tai puhelimella 0400-648547.

Tervetuloa leireille!

Huom! Joululoman aikana on lisäksi 2-3 sisuleiriläisille maksutonta harjoitusmahdollisuutta Pirkkahallissa, näistä tiedotetaan myöhemmin.