LeKi Yleisurheilun joulukuusimyyjäiset!

Kiitokset kaikille myyntitalkoisiin osallistuneille! Kaikki kuuset on myyty hyvissä ajoin ja voimme keskittyä Joulun viettoon. Hyvää Joulua kaikille!
 Joulu on jo ovella ja sen myötä ilmaantuu tarve perinteiselle LeKi-kuuselle. Satavuotias Suomi on yksi hyvä syy lisää hankkia varmasti kotimainen joulukuusi? LeKi Yleisurheilu on jälleen hankkinut hyvälaatuisia, kasvatettuja metsä- ja mustakuusia samalta luotettavalta kotimaiselta kasvattajalta Pälkäneeltä kuin parina edellisenäkin vuonna. 
Aito kuusi ja kuusen tuoksu tuo osaltaan oikean joulutunnelman! 
 
Joulukuusimyyjäisistä saatava tulo mahdollistaa osaltaan laadukkaan yleisurheilutarjonnan myös tulevina vuosina. 
Kaikki tulot menevät lyhentämättöminä yleisurheilutarjonnan parantamiseen (välineet ja tilat, ohjaajien ja valmentajien koulutus, kilpailu- ja harrastetoiminta sekä muu oheistoiminta kuten yhteiset kisamatkat ja vaikkapa kauden päättäjäiset). Hankkimalla kuusesi meidän myyntipisteestä olet omalta osaltasi mahdollistamassa laajan ja hyvätasoisen yleisurheiluharrastustarjonnan myöskin tulevana kautena.
 
Kuusia on myytävänä tänä vuonna:
• 11. - 22.12. Liikuntakeskus Parkki  
• 16. - 23.12. Kuljun Kartano
• 16. - 23.12. Neste Kuokkala
 
Huom: Lempäälän keskustan myyntipiste on tänä vuonna varattu LeKi hiihdolle.
 
Kuusia on rajoitettu erä, joten niitä on saatavilla vain niin kauan kuin kuusia riittää. Toivommekin, että noutaisit oman kuusesi 
mielellään jo viikonloppuna tai heti alkuviikosta, jotta me myyjätkin ehtisimme hyvissä ajoin rauhoittumaan joulun viettoon perheidemme kanssa.
 
Huomaathan, että kuusi säilyy ehkä jopa paremmin sinun takapihallasi/autokatoksessa h-hetkeen kuin myynti-/varastopaikassa, ja onpahan yksi jouluvalmistelu hoidettu ajoissa pois alta!
 
Jos tarvitset kuusta jo aikaisemmin tai suoraan kotiin kuljetettuna niin se onnistuu kun soitat minulle 040-5518144. 
 
Hyvää joulun odotusta!
 
-Pasi Kivelä-
 
PS. Jälleen tarvitsisimme myyjiä Kuljun myyntipisteelle (2 tunnin vuorot). Jos olet käytettävissä ja halukas auttamaan myyntityössä, niin ilmoittaudu oheisella lomakkeella tai lähetä viestiä tai soita minulle 040-5518144.