Seurojen yhteisiä yu-treenejä Hämeenlinnassa 20.1.2018 alkaen / ilmoittautumisohjeet

Seurojen välistä alueellista yhteistyötä startataan tammikuussa 2018. Tarkoituksena on järjestetää yhteisiä lajipäiviä Hämeenlinnassa noin kerran kuukaudessa lauantaipäivisin. Treenit on tarkoitettu 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille urheilijoille (2006 ja sitä aikaisemmin syntyneet). Treenipaikkana on Säästöpankki Areena eli Pullerin halli (osoite Härkätie 17).Jokaisesta seurasta on vetäjiä ja lajit/vetovastuut sovitaan aina erikseen. Tilaisuudet ovat myös ohjaajien koulutustilaisuuksia.

Sovittuja harjoituksia on seuraavasti (suluissa oleva seuraa hoitaa lajin vetämisen):

- La 20.1. ohjelmassa: pituus (Viialan Valtti), seiväs (Urjalan Urheilijat+Toijalan Vauhti), aitajuoksu (Hämeenlinnan Tarmo) ja keihäs (LeKi Yleisurheilu)
- La 10.2. ohjelmassa: kiekko, 3-loikka, korkeus, pikajuoksu (lajien vetovastuut sovitaan myöhemmin)
- La 17.3. lajit ja niiden vetovastuut sovitaan myöhemmin

 Treenit ovat klo 9.45-11.45 ja 12.15-14.15, päivä alkaisi yhteisellä alkuverkalla, ja treenien välissä on puolen tunnin evästauko.

Ohjeita LeKin osallistujille:
- llmoittautumiset Timo Reunaselle sähköpostilla timo.reunanen@lekiyu.net tai viestillä 044-4166535 aina treeniä edeltävään maanataihin mennessä, esim. la 20.1. treeneihin ilmoittautuminen viimeistään ma 15.1.
- Ilmoittautumisajan päätyttyä LeKi-osallistujien yhteystiedot jaetaan, jonka jälkeen voidaan sopia kimppakyydeistä jne.
- Varusteina säänmukaiset ulkoliikuntavarusteet sekä lajivarusteet (mahdolliset omat välineet sekä piikkarit jne)
- Omat eväät ja juotavaa mukaan!
- Harjoitukset ovat maksuttomia osallistujille

Toivomme aktiivista osallistumista ja iloista treenimieltä!