Seurojen yhteiset yu-treenit Hämeenlinnassa la 17.3.2018 / ilmoittautumisohjeet

Seurojen yhteistreenit jatkuvat Hämeenlinnassa. Treenit on tarkoitettu 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille urheilijoille (2006 ja sitä aikaisemmin syntyneet). Treenipaikkana on Säästöpankki Areena eli Pullerin halli (osoite Härkätie 17). Jokaisesta seurasta on vetäjiä ja lajit/vetovastuut sovitaan aina erikseen. Tilaisuudet ovat myös ohjaajien koulutustilaisuuksia.

Tulevat harjoitukset ovat seuraavasti (suluissa oleva seuraa hoitaa lajin vetämisen):

- La 10.2. ohjelmassa: kiekko (LeKi Yleisurheilu), 3-loikka, korkeus, pikajuoksu (Hämeenlinnan Tarmo), muiden lajien vetovastuut sovitaan myöhemmin
- La 17.3. ohjelmassa: kuula (LeKi Yleisurheilu), aidat (Hämeenlinnan Tarmo) sekä hyppylajeja (vetovastuut sovitaan myöhemmin)

Treenit ovat klo 9.45-11.45 ja 12.15-14.15, päivä alkaisi yhteisellä alkuverkalla, ja treenien välissä on puolen tunnin evästauko.

 

Ohjeita LeKi Yleisurheilun osallistujille:

- llmoittautumiset Timo Reunaselle sähköpostilla timo.reunanen@lekiyu.net tai viestillä 044-4166535 aina treeniä edeltävään maanantaihin mennessä, Huom! la 17.3. treeneihin ilmoittautuminen viimeistään to 15.3.
- Huom! voit osallistua kahteen lajitreeniin (yksi laji aamupv ja toinen iltapv), voit myös ilmoittautunua niihin etukäteen
- Ilmoittautumisajan päätyttyä LeKi-osallistujien yhteystiedot jaetaan, jonka jälkeen voidaan sopia kimppakyydeistä jne.
- Varusteina säänmukaiset ulkoliikuntavarusteet sekä lajivarusteet (mahdolliset omat välineet sekä piikkarit jne)
- Omat eväät ja juotavaa mukaan!
- Harjoitukset ovat maksuttomia osallistujille

Toivomme aktiivista osallistumista ja iloista treenimieltä!