Punaisen ryhmän ja nuorimpien valmennusryhmäläisten testit Varalan kanssa jatkuvat 25.5.2018

Muokattu 25.5.2018 klo 10.00. Testit pitää valitettavasti perua tällä kertaa, kun testaaja on sairastunut.

Lempäälän Kisa Yleisurheilu jatkaa Varalan Urheiluopiston testiaseman kanssa yhteistyössä tehtävää testaustoimintaa. Kauden ensimmäiset testit pidettiin vajaa puoli vuotta sitten ja tälläkin kerralla mukana ovat 2006-2001 ikäluokkien osallistujat, etusija on niillä jotka olivat jo kauden ensimmäisessä testissä, mutta joitakin otettu tämän ulkopuolelta mukaan kun mahtui. Testaus on tarkoitettu niille, joilla on selkeitä kilpailullisia tavoitteita, ja jotka haluavat kehittyä yleisurheilussa. Vanhemmista urheilijoista osa (etenkin 2000 syntyneet ja vanhemmat) tekee jo enemmän lajisidonnaisia testeja ja niistä kiinnostuneet kyselyt yhteyshenkilölle.

Näissä perustesteissä testataan erilaisia yleisurheilussakin tärkeitä ominaisuuksia (nopeus, voima, kimmoisuus, kestävyys) yhteistyössä Varalan Urheiluopiston testiaseman kanssa. Lisäksi testauksesta tulee osallistujille palaute.

Kauden 2017-2018 toinen testipäivä on perjantaina 25.5.2018 ja kokoontuminen sitä varten klo 17.30 Tampereen messu- ja urheilukeskuksella. Testejä ennen tehdään verryttelyt ja kerrataan testit. Testit alkavat kello 18.00 ja kestävät klo 20.30-21.00 saakka. Testeihin mukaan normaali sisähallivarustus (lenkkitossut, "kilpailu-/testiasu", verryttelyasu) ja piikkarit. Testattavat jaetaan ryhmiin ja testit tehdään ryhmien mukaan. Testien ilmoittautuminen on päättynyt, mutta voi kysellä vielä vapautuvia paikkoja ke 23.5 saakka.

LeKi YU osallistuu osaksi kustannuksiin, mutta omakustannus testistä ja palautteista on 22,50 €/testattava, joka kerätään myöhemmin.