Kesäliigan kuudes ja viimeinen osakilpailu ke 1.8.2018 Hämeenlinnassa / Bussikuljetus Hakkarista klo 15.15.

Olemme käynnistäneet yhteistyön naapuriseurojen kanssa, jolloin osa harjoituksista on mm. Viialan kentällä. Lisäksi urheilukouluun sisältyy erillinen kisasarja naapurikentillä. Nämä harjoitus- ja kisajärjestelyt tehtiin Hakkarin kenttäremontin alkuperäisen aikataulutietojen perusteella.

Seuroille, jotka kuuluvat Kesäliigaan, osallistuminen on maksuton. Lempäälän Kisa Yleisurheilu on yksi Kesäliigan seuroista. Muut seurat ovat Kangasalan Urheilijat -68, Hämeenlinnan Tarmo, Tampereen Urheilijat -38, Toijalan Vauhti, Valkeakosken Haka ja Viialan Valtti.

Kesäliiga korvaa myös LeKi Yleisurheilulla aikaisemmin olleen oman viikkokisacupin.
 

Kisapäivät ja -paikat

TO 24.5. Valkeakoski Tiedot ja ilmoittautuminen

Huom! Vielä pääsee mukaan ja ilmoittautua voi kisapaikalla klo 17.30 saakka tai etukäteen osoitteeseen juha.pekka.karjalainen@gmail.com


TO 7.6. Hervanta Tiedot ja ilmoittautuminen


SU 17.6. Toijala Tiedot ja ilmoittautuminen


TI 10.7. Kangasala Tiedot ja ilmoittautuminen

Kangasalan kentälle on bussikuljetus Hakkarista klo 16, paikalla on hyvä olla viimeistään klo 15.50. Paluu Hakkariin kilpailujen päätyttyä. Kentälle voi toki tulla myös omilla kyydeillä.
 

TI 24.7. Viiala Tiedot ja ilmoittautuminen

Huom! Sarjat 7-vuotiaista alkaen.


KE 1.8. Hämeenlinna Tiedot ja ilmoittautuminen

Hämeenlinnaan on bussikuljetus Hakkarista klo 15.15, paikalla tulee olla viimeistään klo 15.05. Paluu Hakkariin kilpailujen päätyttyä. Bussiin mahtuvat niin urheilijat kuin huoltajatkin. Kentälle voi toki tulla myös omilla kyydeillä. Ilmoittautuminen viimeistään su 29.7., jälki-ilmoittautuminen kentällä viimeistään tuntia ennen lajin alkua.