LeKi YU ja Varalan urheiluopisto jatkavat testausyhteistyötä seuramme urheilijoille

Lempäälän Kisa Yleisurheilu jatkaa Varalan Urheiluopiston kanssa yhteistyötä. Testaus on tarkoitettu niille, joilla on selkeitä kilpailullisia tavoitteita ja jotka haluavat kehittyä yleisurheilussa. Tällä kerralla nuorempien testeissä mukana voivat olla 2008-2004 ikäluokkien osallistujat, jotka ovat mukana läpi vuoden toiminnassa. Testejä on taas kaksi vuodessa ja toinen testi ajoittuu huhti-toukokuulle 2019, ja etusija siinä testissä on niillä, jotka ovat mukana jo tässä kauden ensimmäisessä testissä. 2003 ja aiemmin syntyneet urheilijat tekevät jo enemmän lajisidonnaisia testeja ja niistä kiinnostuneet kyselyt yhteyshenkilölle.

Näissä perustesteissä testataan erilaisia yleisurheilussakin tärkeitä ominaisuuksia (nopeus, voima, kimmoisuus, kestävyys) yhteistyössä Varalan Urheiluopiston testiaseman kanssa. Testien jälkeen jokainen testattava saa testeistä oman henkilökohtaisen palauteraportin.

Kauden 2019-2020 ensimmäinen testipäivä on maanantaina 2.12.2019 ja kokoontuminen sitä varten klo 18.00 Tampereen messu-ja urheilukeskuksen b-halliin (käynti hallien takaa b14 ovista). Testeihin ilmoittautuminen on päättynyt ja testeihin tulevia infotaan tarkemmin asioista. Testejä ennen tehdään verryttelyt ja kerrataan testit. Testit alkavat kello 18.30 ja kestävät noin klo 20.00-20.30 saakka riippuen osallistujamäärästä. Testeihin mukaan normaali sisähallivarustus (lenkkitossut, "kilpailu-/testiasu", verryttelyasu) ja piikkarit. Testattavat jaetaan ryhmiin ja testit tehdään ryhminä.

LeKi YU osallistuu osaksi kustannuksiin, mutta omakustannus testistä ja palautteista on 20€/testattava/testipäivä, joka kerätään myöhemmin. Lisätiedot testeistä LeKi YU:n valmennusvastaavalta veli-matti.ranta(at)lekiyu.net.