LeKi:n yleisurheilumestaruuskilpailut

Aika: 
20.08.2020 - 17:30
Paikka: 
Hakkarin urheilukenttä, Lempäälä

LeKi Yleisurheilun järjestämät LeKin mestaruuskilpailut yli 9-vuotiaille ja seurakisat 5-7-vuotiaille pidetään torstaina 20.8.2020 klo 17.30 Hakkarin urheilukentällä.

Sarjat ja lajit:

M/N: 100m, 400m, kuula
P/T15: 100m, 400m, kiekko
P/T13: 60m, 400m, 3-loikka
P/T11: 60m, 400m,keihäs
P/T9: 40m, 400m, korkeus
T/P7: 40m, pituus
T/P6: 40m, pituus
T/P5: 40m, pallo
 
Huom! Kenttälajeissa 4 suoritusta, paitsi T/P6 & T/P7 pituus 3 suoritusta.
 
P/T5-sarjasta ylöspäin järjestetään kesän aikana neljät viikkokisat sekä LeKin mestaruuskilpailut (4.6., 11.6., 2.7., 23.7. ja 20.8.), joissa pääsee kilvoittelemaan itsensä tai kavereiden kanssa oikeiden yleisurheilukisojen tunnelmassa. Kisoissa on tänäkin kesänä mukana lekiläisten lisäksi suuri joukko urheilijoita eri puolilta Hämeen piiriä ja Suomea. Houkuttimena ovat mm. monipuolinen lajivalikoima, sähköajat ja tuulimittaus. Seuran omat viikkokisat ovat oleellinen osa kesäkauden urheilukoulua.
 
Sarjoihin (P/T5 - P/T15) kilpailuissa aktiivisesti osallistuneet LeKi Yleisurheilun urheilukoululaiset, nuorisovalmennusryhmäläiset tai jäsenet palkitaan urheilukoulun päätöstilaisuudessa.
ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautua voi suoraan kilpailukalenteriin, kunhan yleisurheilulisenssi on voimassa = nimi näkyy urheilijalistalla. Nuoremmille urheilukoululaisille lisenssi hankitaan seuran toimesta, kun urheilukoulu on maksettu. LeKin yleisurheilukoululaisille ei ole ilmoittautumismaksua, eikä "LeKi perheen" jäsenille.
Ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta: 8-15v (sekä miehet ja naiset) sekä nuoremmat tai urheilukoulun aikana tai paikan päällä klo 16.30 - 17.00. (Huom. Ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta vaatii lisenssin).
 
AIKATAULUT:
Aikataulut löytyvät Kilpailukalenterista ilmoittautumisen yhteydessä. Aikataulu on ohjeellinen, joten ajat voivat poiketa ilmoitetusta, sillä lajit pyritään aloittamaan heti, kun kilpailijat ja suorituspaikat ovat vapaat.
 
PALKINNOT:
Kilpailussa jaetaan palkinnot 3 parhaalle LeKi perheeseen kuuluvalle (Yleisurheilu, hiihto, jalkapallo, jne).
 
TOIMITSIJAILMOITTAUTUMINEN:
Jotta kilpailut saadaan vedettyä jouhevasti läpi tarvitsemme vanhempien apua eri toimitsijatehtäviin. Näissäkin kilpailuissa on tarvetta noin 60:lle vapaaehtoiselle, joten käy katsomassa, mitä tehtäviä on vapaana ja ilmoita itsesi toimitsijaksi kätevästi oheisella lomakkeella tai sähköpostitse hannu.niemela@lekiyu.net.
 
Ohjeita toimitsijoille sekä Lasten Yleisurheilusäännöt -tiedostoista löytyy tietoja eri lajien toimitsemiseen.
 
Kisakahvio avoinna, tarjolla mm. maistuvia makkaroita ja muurinpohjalettuja!
Tervetuloa kisaamaan Hakkariin! Kaikki rohkeasti mukaan, niin ensikertalaiset kuin kokeneetkin!