Toimitsijat

 

SEURACUPIN 5.9. TOIMITSIJALISTA

Pääset yo. linkin kautta lajikohtaisiin toimitsijatehtäviin. Pääperiaatteena on, että sama toimitsijaporukka hoitaa saman ikäluokan molemmat eli sekä tyttöjen että poikien lajit. Lista vielä täydentyy viikon aikana.

Katso toimitsijalistauksesta omat tehtäväsi ja saavu hyvissä ajoin kilpailupaikalle. Kilpailujen avajaiset ovat klo 10.30 ja varsinaiset kisalajit alkavat klo 11. Lajiaikatauluun pääset tästä. Mikäli sairastut, niin ota mahdollisimman hyvissä ajoissa yhteyttä Timo Reunanen p. 0444166535.

Toimitsijoiden osalta suositus on, että mikäli tulet autolla, niin pysäköi ensisijaisesti Hakkarin koulun tai sen lähellä oleville parkkialueille, Liikuntahallin pihaan tai Ahertajantien varteen. Mikäli tulet läheltä, niin suositellaan, että kisapaikalle kuljetaan jalan tai polkupyörällä.

Toimitsijoille kuuluu päivän aikana ruoka, ja ruokailu tapahtuu oman aikataulun mukaan Hakkarin koululla. Ruokala on avoinna klo 11-15,30 välisenä aikana. Järjestelytehtävissä mukana oleville kuuluu myös toimitsijakahvit / kisamakkara. Lipukkeet näitä varten saa kentällä olevasta tukikohtana toimivasta sinisestä LeKi-teltasta. Muista myös sovittaa/hakea toimitsijapaita, jota käytetään kisojen aikana. Mikäli sinulla on seuravaatteita, niin myös ne ovat erinomainen kisapäivän asu!

LeKi Yleisurheilu kiittää, että olet auttamassa ja mukana Seuracupin finaalin järjestelytehtävissä!

Olemme tunnustettu kisajärjestäjä, ja näytetään se ympäri Suomea tuleville vieraillemme! Järjestetään yhdessä turvallinen tapahtuma ja noudatetaan annettuja ohjeistuksia.

Tervetuloa Hakkarin kentälle, lauantai 5.9. on yleisurheilun juhlapäivä!