Info / lajikoulut

 
Yleisurheilun lajikarnevaalit 2021
 
Yleisurheilun lajikarnevaalit järjestetään yksilölajien osalta 1.-4.7.2021.
Moniottelukarnevaalit pidetään jo keväällä Liikuntakeskus Pajulahdessa 1.-3.4.2021.
 
Lempäälän Kisa Yleisurheilu, Yliastujat ja Lempäälän kunta toivottavat kaikki tervetulleiksi lajikarnevaaleille Lempäälään! Karnevaalit alkavat torstaina 1.7. 11-19 -sarjojen kilpailuilla ja päättyvät sunnuntaina 4.7. lounaaseen ja loppuyhteenvetoon. Kotimatkalle leiriläiset pääsevät n. klo 13.30. 
 
Karnevaalileirin kokonaisuus (lajikoulutus, majoitus, ruokailut ja kilpailut) järjestetään terveysturvallisesti!
 

Lempäälän hyppykarnevaalit
 
Lempäälässä järjestetään kolmen lajin, pituus, korkeus ja kolmiloikka, hyppykarnevaalit! Tapahtuma toteutetaan Yliastujat ry:n ja Lempäälän Kisa Yleisurheilu ry:n yhteistyönä.
 
Yleisurheilun lajikarnevaalit ovat kilpailujen lisäksi erinomainen leiritys- ja koulutustapahtuma niin urheilijoille, vanhemmille kuin seurojen ohjaajille ja valmentajille.
 

Kohderyhmänä erityisesti 10-17-vuotiaat urheilijat

Kohderyhmänä ovat  erityisesti yli 10-vuotiaat yleisurheilijat sekä heidän taustajoukkonsa kautta maan. Alueellisille nuorten maajoukkueille (ANMJ-leiriläiset) lajikarnevaalit ovat kauden viimeinen leiri, kuten myös piirileiriläisille.
 

Asiantuntevat valmentajat kouluttajina

Kouluttajina leirillä toimivat lajiensa parhaat valmentajat valtakunnastamme. Lisäksi lajikarnevaaleilla on mukana monia huippu-urheilijoitamme.
 

Ohjaajille, valmentajille ja urheilijoiden vanhemmille tarjolla koulutusta

Urheilijoiden vanhemmille, ohjaajille ja valmentajille on oma ohjelmansa karnevaaleilla. Ohjelmasta vastaa vanhempainryhmän rehtori yhteistyössä karnevaalirehtorin kanssa. Ohjelmassa on mm. urheilijoiden harjoitusten seurantaa johdetusti sekä luento- ja keskustelutilaisuuksia harjoitteluun liittyen. Lajikarnevaalit on juuri oikea paikka saada oppia asiantuntijoilta ja samalla tutustua lajin harrastajiin ja valmentajiin!