Majoitus


Majoitus

Majoitus järjestetään Hakkarin urheilukentän välittömässä läheisyydessä liikuntahallilla ja muutamassa koululuokassa

Majoitustiloissa tai sen välittömässä läheisyydessä on WC:t ja suihkut.
 
Järjestäjän puolesta majoittujille ei ole tarjolla patjota tai muita makuualustoja eikä petivaatteita. Majoittujille suositellaan ottamaan mukaan omalle selälle parhaiten soveltuva makuualusta!
 
Karnevaalitoimisto sijaitsee Liikuntahallin kahviotilassa (osoite Ahertajantie 3). Majoitukseen ja leirille tulevien osalta toimisto on avoinna torstaina 1.7. klo 9.30-17. 
 
Majoitustilassa on käytössä WLAN (nimi Seutuverkko / Seutuverkko Wireless). Sen saa puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella rekisteröityä aina 12h ajaksi käyttöön kerrallaan.
 
Mitä tarvitset mukaan?
 
Ota siis mukaan kaikki leirin treeneihin ja kilpailuihin tarvittavat urheiluvälineet ja juomapullo, säänmukaiset vapaa-ajan asusteet ja yöpymistä varten patja, makuupussi tai vastaava sekä tarvittavat petivaatteet. Ota mukaan myös henkilökohtaiset peseytymisvälineet, uima-asu sekä mahdolliset omat lääkkeet ja muut välttämättämät tavarat. Ota mukaan etenkin iso annos reipasta urheilumieltä! 
 
Majoituksen osalta halutaan korostaa asianmukaista ja asiallista käyttäytymistä, koskien niin koulun tiloja yleisesti kuin irtaimistoa ym. materiaaleja. Kiitos jo etukäteen sovittujen käytäntöjen noudattamisesta!!
 
Leirin aikana urheilukentällä on kioski avoinna, jossa maksuvälineinä käyvät käteinen ja MobilePay.
 
Lisätietoja majoitusasioista:
Timo Reunanen, p. 044-4166535
timo.reunanen@lekiyu.net