Aikuisten yleisurheilukoulu


AIKUISTEN YLEISURHEILUKOULU 

 

Ilmoittautuminen yleisurheiluleikkikouluun kesä 2020
Toiveisiin on vastattu ja LeKi Yleisurheilu järjestää aikuisten yleisurheilukoulun kesäkaudella 2021!

Aikuisten yleisurheilukoulussa pääsee tutustumaan yleisurheilun eri lajeihin, kokemaan onnistumisen tunteita, oppimaan uutta ja haastamaan itseään! Yleisurheilukoulussa on myös mahdollisuus kehittää jo olemassa olevia taitojaan.

Osallistujilta ei vaadita aikaisempaa yleisurheilukokemusta, sillä osallistujat jaetaan harjoituksissa tarvittaessa taitotason mukaisiin pienryhmiin.

Aikuisten yleisurheilukoulu harjoittelee 25.5.-31.8. Hakkarin yleisurheilukentällä tiistaisin klo 17.15-18.15. Lisäksi läpi kesän torstaisin järjestettävät laji-illat kuuluvat aikuisten yleisurheilukoulun ohjelmaan. Huom! Ensimmäinen laji-ilta on jo 20.5.

Aikuisten ryhmän aikataulu ja teemat

Aikuisten yleisurheilukoulun hinta kesäkaudelta on 175 EUR (sisältää korkealaatuisen teknisen urheilukoulupaidan). Tämän lisäksi osallistujan pitää olla seuran jäsen (ilmoittautuminen jäseneksi) ja maksaa jäsenmaksu.

Aikuisten yleisurheilukoulumaksuun sisältyy myös osallistumisoikeus kaikkiin LeKi Yleisurheilun järjestämiin viikkokisoihin Hakkarin urheilukentällä. Kilpailuja varten osallistujalla pitää olla kilpailulisenssi hankittuna. Lisätiedot ja kilpailulisenssin hankkiminen

Huom! Osallistumismaksu tai seuran jäsenmaksu ei sisällä vakuutusta. LeKi Yleisurheilu suosittelee jokaista osallistujaa hankkimaan omatoimisesti vakuutuksen urheiluharrastuksen tueksi.

Tervetuloa mukaan yleisurheilukouluun!
 

Lisätiedot ja kysymykset

Timo Reunanen
p. 044 4166 535, timo.reunanen@lekiyu.net

LiiteKoko
Aikuisten ryhmä_urheilukouluohjelma kesä 2021.pdf39.68 Kt