Vattenfall-seuracup - matkalla finaaliin osa I

Vattenfall-seuracupin ensimmäinen osakilpailu oteltiin 10.6 Urjalassa. Lempäälän Kisan joukkue suoriutui tapahtumasta erinomaisesti ja lopullisessa pistetilastossa oli viidenneksi paras joukkue 12155 pisteellä. Nämä pisteet muodostuvat tulosten perusteella ottelutaulukosta. Sen sijaan samalla käydyn piiriottelun lopulliset pisteet on vahvistamatta. Tässä kisassa pisteet taas muodostuvat sijoitusten perusteella. Alustavien arvioiden mukaan LeKi olisi ollut tässä ottelussa peräti neljäs.

Tason nousua tuloksissa on tapahtunut laajalla rintamalla. Viime vuoden vastaavaan tapahtumaan verrattuna pistemäärä nyt oli peräti 1000 enemmän. Toinen osakilpailu onkin sitten kotikentällä Hakkarissa 28.7. Tämä saavutettu tulos oli yli tavoitteen, joten matka itse finaaliin on taas hieman lähempänä.

Tuloksellisesti kisoista saatiin Lempäälään neljä lajivoittoa. Henkilökohtaisissa lajeissa voitot toivat T17 korkeudessa Vilma Koskinen ja T11 60m aidoissa Eerika Reunanen. Erityisen ilahduttavaa oli pitkät viestit sekä illan päättänyt kävelyviesti. Puolet viesteistä päättyivätkin LeKi:n voittoon. Nuorimpien T/P11 4x600m viestissä Joona Koppanen, Noora Leppimaa ja Jarno Isomäki tekivät hienot juoksut ja ankkurina viilettänyt Henna Mettalo ratkaisi upealla kirillään viestin LeKi:lle. Myös kävelyviesti 3x800m päättyi lopulta värikkäiden vaiheiden kautta voittooon. Alkuosuuksilla Noora Leppimaa ja Into Piippo olivat LeKi:n kävelijät. Ankkuriosuudella Markus Kyrölän tehtävä näytti hetken mahdottomalta, mutta rohkean kova alkuvauhti tuotti lopulta tulosta. Menoa eivät pidättäneet edes viimeisellä kierroksella kiinnikäyneet toimitsijat, vaan Markus otti vielä toistamiseen TU-38 ankkurin kiinni ja pyyhälsi loppusuoralla ohi. Kesältä on lupa odottaa Markukselta lisää huippusuorituksia.

Muut henkilökohtaisissa lajeissa palkintopallilla olivat; P11 kuula Juuso Petäjäsuo, P11 korkeus Joona Koppanen, P13 moukari Terho Järventausta, P13 200m Lauri Koskensalo, P15 100m aja Aki Sihvonen ja M17 kuula Jaakko Laitila.

Kaikki tulokset