Kesäkausi lähenee loppuaan.

Kesäkausi Hakkarin kentällä saa päätöksensä tiistaina 1.9.2009. Kisailemme vielä 5-7 vuotiaiden temppuradassa, jossa omat sarjat äideille ja isille. 9-13 vuotiaille on 3-ottelu 40m, pituus ja kuula siinäkin oma sarja äidille ja isille. Tehdään tästä koko perheen hauska tapahtuma. Harmittavasti on samalle päivälle päällekkäisyyksiä mm. aamulehden viestikarnevaalit yms. mutta ollaan muut runsaslukuisesti paikalla. Tarjolla kahvia, mehua ja pullaa kaikille mukana oleville.

Pienille (vihreä ryhmä) jaetaan tapahtumassa kunniakirjat kesän mukana olosta. Muistakaa kuitenkin kaikki kilpailuihin osallistuneet että virallinen päätöstapahtuma on Moision koululla 10.10 klo 16.00 jolloin jokainen kilpailuissa käynyt saa mitalin kaulaansa.

2 merkittävää tapahtumaa on vielä yleisurheilupuolella syyskuussa Tampereen ratinassa on 12.9 Tampere junior games (ilmoittaudutaan ja maksetaan itse kilpailukalenteri.fi sivuilla) ja 13.9 Pm-sisulisäottelut joihin ilmoittautuminen lekin ilmoittautumistaululla tai sähköpostitse minna.rajamaki@lekiyu.net tähän kisaan Leki maksaa osallistumismaksun.

Talvikausi alkaa 30.9.2009 ja siitä lisätietoa Lekin sivuilla tai 050 389 6821/Minna Rajamäki.