Vilma ja Jaakko päättivät pitkän kauden KLL:n mestaruuskisoissa

Vilma Koskinen ja Jaakko Sihvonen menestyivät hienosti kauden päättäneissä KLL:n mestaruuskisoissa Kuortaneella. Vilma nappasi jälleen voiton, tällä kertaa tuloksella 168. Hopealle jäi monipuolinen hyppääjä, nuorten arvokisoissa ja Kalevan kisoissa menestynyt Kristiina Mäkelä tuloksella 165. Jaakko puolestaan otti pronssia seipäässä tuloksella 400. Sijoitus oli erinomainen, olihan vastassa kolmekin vuotta vanhempia hyppääjiä. Jaakko teki hyvät tulokset myös pituudessa ja 100 m:llä. Lekiläisistä mukana oli myös Jenni Lehtinen, joka oli B-tyttöjen 3000m kävelyn neljäs ajalla 17.03,66.

LeKin 17-sarjan urheilijoilla kulunut kausi oli pitkä ja vaativa. Heti alkukesästä piti olla kovassa tuloskunnossa, kun tavoiteltiin paikkaa nuorten MM-kisoissa Italiassa ja nuorten olympiafestivaaleilla Tampereella. Välissä oli Kalevan kisat ja uusi kuntohuippu piti rakentaa elokuun lopulle, jolloin käytiin oman ikäluokan SM-kisat. Siellä menestyneille oli jaossa paikat Ruotsi-Suomi-maaotteluun Göteborgiin. Näin ollen kisoja kertyi melkoisesti.

Syyskuussa vietetään ansaittua ylimenokautta ja kerätään voimia uuteen peruskuntokauteen. LeKin valmennusryhmien yhteisharjoitukset ja salivuorot käynnistyvät taas viikolla 40 (ks. linkki "valmennusryhmät")

KLL:n kisojen tulokset:

http://www.tilastopaja.fi/fi/res/tulokset.asp?u_action=display&u_log=14334

http://www.tilastopaja.fi/fi/res/tulokset.asp?u_action=display&u_log=14338