Ilmoittautuminen kesän 2019 urheilukouluihin

Voit ilmoittautua kesän yleisurheilukouluryhmiin tällä lomakkeella. Yleisurheiluleikkikoulu on tarkoitettu 3-7 -vuotiaille ja yleisurheilukoulu 8-15 -vuotiaille.

Jos täytät lomakkeen sivustolle kirjautuneena käyttäjänä, voit tarkastella ja muuttaa jättämiäsi tietoja jälkeenpäin. Voit kirjautua tai luoda itsellesi tunnuksen rekisteröitymällä täällä.

Kaikkien yleisurheilukoululaisten tulee olla Lempäälän Kisa Yleisurheilu ry:n jäseniä. Mikäli yleisurheilukouluun ilmoitettava ei ole jäsen 2018, täyttäkää ilmoittautuminen täällä: http://www.lekiyu.net/home/jaseneksi

Urheilukoululaisen tiedot
Yleisurheilukoululaisen henkilötiedot
Valitse ryhmä, johon ilmoittaudut.
Kirjaa tähän muiden samasta perheestä yleisurheilukoulussa olevien sisarusten nimet sisarusalennuksen määrittämistä varten
Kaikkien yleisurheilukoululaisten tulee olla Lempäälän Kisa Yleisurheilu ry:n jäseniä. Mikäli yleisurheilukouluun ilmoitettava ei ole jäsen, täyttäkää ilmoittautuminen täällä http://www.lekiyu.net/home/jaseneksi
Lapsellani on voimassa oleva tapaturmavakuutus.
Seuralla (Lempäälän Kisa Yleisurheilu) on oikeus ottaa valokuvia tapahtumissaan. Valokuvauslupa oikeuttaa seuran julkaisemaan kuvia seuran verkkosivustoilla ja julkaisuissa.
Huoltajan yhteystiedot
Yhteystiedot, joihin voimme ottaa yleisurheiluasioissa yhteyttä
(Etunimi Sukunimi)
Puhelinnumero(t) muodossa +358401234567
Saat vahvistusviestin ilmoittautumisesta tähän osoitteeseen. Annathan osoitteen, jota seuraat myös loma-aikaan, jotta mahdolliset yleisurheilukouluaiheiset viestit tulevat perille kesähelteilläkin!
Millaisiin vapaaehtoistehtäviin olet kiinnostunut osallistumaan kesällä?
Kerro tässä, millaiset vapaaehtoistehtävät sinua eniten kiinnostavat, niin osaamme pyytää oikeita ihmisiä oikeisiin tehtäviin. Ilman vapaaehtoisia seuratoimintaa ei voida harjoittaa eikä tätäkään urheilukoulua toteuttaa.
Älä huolehdi, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta tehtävistä, vaan kirjaa rohkeasti, mikä sinua kiinnostaa. Perehdytämme kyllä kaikki vapaaehtoiset tehtäviinsä.
Jos vastasit edelliseen "Jokin muu", kerro tässä, mistä olet kiinnostunut.
Mitä muuta haluat meidän ottavan huomioon?
LiiteKoko
LeKi Yleisurheilun tietosuojaseloste15.83 Kt
Urheilukoulumaksu_kesä2019.pdf636.61 Kt